Τεχνικές λεπτομέρειες

• Στιβαρό θερμοδιακοπτόμενο σύστημα

• Συνιστάται για μεγάλα ανοίγματα

• Πιστοποιημένο στο Ift Rosenheim στις μέγιστες διαστάσεις (πλάτος 2.33m και ύψος 2.33m)

• Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf= 2,5 W/(m2*K)

• Υψηλές θερμομονωτικές επιδόσεις χάρη στη χρήση υαλοενισχυμένου πολυαμιδίου πλάτους 22mm και Πολυστερίνη

• Πιστοποιημένη αντιδιαρρηκτική αντίσταση WK2 (Ift Rosenheim)

• Ευκολία και ταχύτητα τοποθέτησης του μηχανισμού σε σχέση με τα συστήματα «camera Europea»

• Εσωτερική γωνία σύνδεσης με οπές υποδοχής των μεντεσέδων του μηχανισμού για βέλτιστη σταθεροποίηση

• Υψηλές επιδόσεις σε στεγανότητα με ελαστικά από EPDM

• Υψηλές επιδόσεις σε Υδατοστεγανότητα: 900 Pa σε μονόφυλλο κούφωμα με σταθερό (κυκλώνας 13 Beaufort)

• Ανεμοπερατότητα: κατηγορία 4, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο

• Διατίθεται σε ίσια και καμπύλη μορφή

• Αποτελεί Πανευρωπαϊκή ευρεσιτεχνία της ELVIAL

Kαλύπτει όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγανότητα και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 2.33 x 2.33 m, (καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89-102 km/h, όπου ξεριζώνονται δέντρα και προκαλούνται σημαντικές ζημιές). Άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK2.

Δείτε παρακάτω τα υλικά μας!!

Παρακάτω μπορείτε να εξερευνήσετε τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας καθώς και να επιλέξετε εσείς τα χρώματα, τα πόμολα και πολλά ακόμη υλικά για τα κουφώματα σας!!

Ιδιότητες του μετάλλου

Το έχουν ονομάσει “μαγικό” μέταλλο“θαυματουργό” μέταλλο εξ αιτίας των χημικών και φυσικών ιδιοτήτων του αλλά και του τεράστιου εύρους των μηχανικών χαρακτηριστικών που είναι εφικτά με τα σύγχρονα κράματα αλουμινίου.

Μέταλλο με εξαιρετικά μεγάλο εύρος δυνατοτήτων, ιδιοτήτων, φυσικών χημικών και μηχανικών χαρακτηριστικών που επιδεικνύονται  μέσα από μεγάλο  αριθμό κραμάτων.

Συνοπτικά το αλουμίνιο:

  • Έχει χαμηλό ειδικό βάρος. Μόλις το 1/3 εκείνου του σιδήρου.
  • Διαμορφώνεται, ελάσσεται, εξελάσσεται, διελάσσεται, συγκολλείται με ευκολία  συνεπώς είναι  ιδανικό μέταλλο κατασκευών. Το μέτρο ελαστικότητας του (70.000 ΜPa) είναι 3 φορές χαμηλότερο από εκείνο του σιδήρου. Σε δεδομένη κατάσταση φόρτισης, μία κατασκευή από αλουμίνιο παρουσιάζει 3 φορές μεγαλύτερη ελαστική επιμήκυνση απ’ ό,τι μία σιδερένια.
  • Το αλουμίνιο και τα περισσότερα κράματά του είναι ανθεκτικό έως πολύ ανθεκτικό σε πολλές μορφές διάβρωσης. Λόγω της μεγάλης χημικής συνάφειας με το οξυγόνο, η φυσική επιφάνεια του μετάλλου είναι μόνιμα καλυμμένη με στρώμα οξειδίου του αργιλίου, που αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό εμπόδιο εξάπλωσης της διάβρωσης. Αυτή είναι η ιδιότητα που το κάνει τόσο δημοφιλές στη Δόμηση, στη Ναυπηγική και στη βιομηχανία κατασκευής μεταφορικών μέσων (Αυτοκίνητα, Τραίνα, Αεροπλάνα). Το μειωμένο έως μηδενικό κόστος συντηρήσεως σε συνδυασμό με το χαμηλό ειδικό βάρος επηρεάζουν θετικά την επιλογή του αλουμινίου.
  • Το αλουμίνιο είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας και  του ηλεκτρισμού .
  • Δε μαγνητίζεται και δεν καίγεται, ιδιότητες που θεωρούνται πολύ ουσιώδεις για ειδικές εφαρμογές, όπως Τεχνολογία Ηλεκτρονικών και κατασκευές θαλάσσης (πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου).
  • Δεν είναι τοξικό σε επαφή με τρόφιμα (λογικού εύρους δείκτη οξύτητας) ενώ ως φιλμ προστασίας επιδεικνύει πολύ χαμηλή διαπερατότητα, ιδιότητες που το καθιέρωσαν βασική πρώτη ύλη για τις συσκευασίες τροφίμων και ειδικότερα τις εύκαμπτες συσκευασίες πολλαπλών στρώσεων (πχ πολυεστέρας, αλουμίνιο, πολυαιθυλένιο).
  • Υψηλή διάχυτη ανακλαστικότητα (albedo) και χαμηλό συντελεστή δευτερογενούς θερμικής εκπομπής. Οι 2 αυτές ιδιότητες το καθιστούν απαραίτητο ως εξωτερικό «κρύο» φλοιό  για τα νέα κτήρια του τριτογενούς τομέα (κτήρια γραφείων, δημόσια κτήρια γενικά, βιομηχανικά κτήρια) καθώς και σε ενεργειακές ανατάξεις παλαιών  «ενεργοβόρων» κτηρίων.

Ποιότητα στα χρώματα!

Η μόδα στα χρώματα είναι αδιαμφισβήτητη. Περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των κατασκευών καλύπτονται ήδη με χρωματικές επιστρώσεις – είτε βαμμένες με λάκες είτε με βερνίκια. Οι επιθυμίες των πελατών διαφοροποιούνται ολοένα και περισσότερο. Διότι ολοένα και περισσότεροι θέλουν να τους αφήνεται ελεύθερο πεδίο για να δημιουργήσουν.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΞΥΛΟΥ

ΚΩΔΙΚΟΙ RAL

 

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, όλων οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο για οικονομικούς όσο και για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Η καλύτερη οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον λύση είναι η χρήση ενεργειακών υαλοπινάκων. Η ανάγκη βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων οδήγησε την παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής υαλοπινάκων στην κατασκευή σύγχρονων διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων ελέγχου ηλιακής ακτινοβολίας (Low-e Solar Control). Oι υαλοπίνακες αυτοί κατόρθωσαν να βελτιώσουν την θερμομόνωση σε σχέση με τους απλούς διπλούς κατά 200% περίπου και κατά 400% περίπου σε σχέση με τους απλούς μονούς.Το ενεργειακό γυαλί είναι ένα διάφανο γυαλί, το οποίο έχει επίστρωση μικροσκοπικών μεταλλικών οξειδίων στη μια του πλευρά. Αυτή η επίστρωση δεν επιτρέπει τη μεταφορά θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο στον εξωτερικό χώρο και αντίστροφα. Έχει όμοια όψη με ένα κοινό γυαλί αλλά μειώνει την εισερχόμενη ακτινοβολία σε ποσοστό μέχρι και 75% ενώ έχει πολύ χαμηλή απόδοση εκπομπών CO2. Χρησιμοποιώντας ενεργειακό γυαλί επιτυγχάνετε την μείωση κόστους σε ψύξη το καλοκαίρι, αφού κρατάει τη ζέστη έξω από το σπίτι, και αποδοτικότερη θερμομόνωση το χειμώνα αφού κρατάει τη ζέστη μέσα στο σπίτι.

 

Διαλέξτε παρακάτω το πόμολο που σας ταιριάζει!!

οι διαθέσιμες αποχρώσεις είναι : SILVER , BRONZE , WHITE , BLACK

Ecosafe

Οικολογικεύομαι: εξοικονομώ ενέργεια & προστατεύω το περιβάλλον!

Σήμερα όσο ποτέ, η ELVIAL  παραμένει προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία μπορεί να συμβάλλει δραστικά στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Για τον συγκεκριμένο λόγο, η ELVIAL αναπτύσσει συστήματα αλουμινίου που εξυπηρετούν τη μείωση των αναγκών μας σε ενέργεια.Έτσι, δημιούργησε τα θερμομονωτικά συστήματα τεχνολογίας Ecosafe, τα οποία είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και σχεδιασμού. Τα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου της ELVIAL με τεχνολογία Ecosafe αποτελούν ιδανική και ασφαλή επιλογή για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Το πρώτο συνθετικό (eco) μαρτυρά τις υψηλές επιδόσεις τους στον τομέα της θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας και συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ το δεύτερο (safe) τονίζει τα άριστα χαρακτηριστικά ασφάλειας με την υψηλή αντίσταση στη διάρρηξη που προσφέρουν τα συστήματα της ELVIAL και ιδιαίτερα τα ELVIAL Multilock systems ELVIAL, χάρη στον σχεδιασμό προηγμένων συστημάτων και την χρήση ειδικού υαλοενισχυμένου πολυαμιδίου που τοποθετείται στο εσωτερικό του συστήματος αλουμινίου, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, με αποτέλεσμα τα συστήματα Ecosafe να αποτελούν ριζική λύση για οικονομία χειμώνα – καλοκαίρι.Επιπλέον, χάρη στα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, παράγουμε λιγότερους ρύπους και εκπομπές CO2 καθώς καταναλώνουμε λιγότερο πετρέλαιο θέρμανσης και επομένως περιορίζουμε το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το οποίο ευθύνεται για τις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη μας.Έτσι, επιλέγοντας συστήματα αλουμινίου ELVIAL με τεχνολογία Ecosafe, φροντίζετε καθημερινά ώστε να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν πλανήτη καθαρό και ασφαλή, όπως τους αξίζει!Συστήματα αλουμινίου ELVIAL τεχνολογίας Ecosafe.
H φυσική επιλογή για την ασφάλεια σας.

Multilock

Θωρακίστε το σπίτι σας με ELVIAL multilock systems.

Ο καθημερινός κίνδυνος από τον αυξανόμενο αριθμό διαρρήξεων και η έλλειψη ασφάλειας ακόμη και μέσα στο σπίτι, καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη κουφωμάτων ασφαλείας. Θεωρώντας δεδομένο ότι ένα σημείο ασφάλειας μειονεκτεί πλέον στις μέρες μας, η ELVIALκαινοτόμησε με τα συστήματα ELVIAL Multilock Systems με περιμετρικό μηχανισμό ασφάλειας, τα οποία έχουν πιστοποιηθεί στο εγκυρότερο ινστιτούτο στον κόσμο, Ift Rosenheim και κατέχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ισχύει σε 25 Ευρωπαϊκές χώρες.

Τα ELVIAL multilock systems δυσκολεύουν το έργο των διαρρηκτών καθώς ασφαλίζουν περιμετρικά του κουφώματος μέχρι και 19 σημεία με ειδικούς ατσάλινους μηχανισμούς και ειδική (triplex) υάλωση ασφαλείας συγκεκριμένου πάχους και προδιαγραφής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πλεονέκτημα των συστημάτων ELVIAL multilock systems είναι η δυνατότητα της επιπλέον ασφάλειας ακόμα και σε θέση ανάκλισης.

Η κορυφαία σειρά αντιδιαρρηκτικών κουφωμάτων ELVIAL multilock systems έχει επίσης άριστα χαρακτηριστικά όσον αφορά την ανεμοπερατότητα, την υδατοστεγάνωση, τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση και θωρακίζει το σπίτι σας.

Τα συστήματα περιμετρικής ασφάλισης και αντιδιαρρηκτικής προστασίας ELVIAL multilock systems, που διανέμονται μόνο από την εταιρεία σχεδίασης και παραγωγής συστημάτων αλουμινίου ELVIAL, αποτελούν πρωτοπορία στο χώρο της υψηλής ποιότητας και απόλυτης ασφάλειας που μπορεί να παρέχει ένα κούφωμα.

Ο εκρηκτικός συνδυασμός της ασφάλειας με την απαράμιλλη κομψότητα και το μοντέρνο design φέρει το όνομα ELVIAL multilock systems.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΙΛ… ELVIAL multilock systems!