Τεχνικές λεπτομέρειες

  • ΞΥΛΕΙΑ MIRANTI-OAK-PINE  ΕΠΙΚΟΛΛΗΤΗ ΤΡΙΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ, ΜΕ 11-13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΞΥΡΑΝΣΕΩΣ(ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΕΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ)
  • ΤΟ PROFIL ΤΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΟΜΗ 68/82mm.
  • Η ΒΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟ (ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ – ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ – ΚΑΙ ΔΥΟΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ).
  • ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
  • Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ, ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
  • Η ΥΑΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4-16-4mm energy sun με argon U= 2.0 W/(m²K)
  • ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Hoppe Secustic
  • ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.
  • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΡΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ CE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ.

Δείτε παρακάτω τα υλικά μας!!

Παρακάτω μπορείτε να εξερευνήσετε τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας καθώς και να επιλέξετε εσείς τα χρώματα, τα πόμολα και πολλά ακόμη υλικά για τα κουφώματα σας!!

Μεράντι

Μια τέλεια επιλογή για την κατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων. Η προέλευση του είναι από την Μαλαισία και την Ινδονησία, χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή ξύλινων εξωτερικών κουφωμάτων για αντοχή του. Εισάγεται τρικολλητό αποτελούμενο από τρία κομμάτια επιλεγμένης σε υψηλή ποιότητας ξυλείας κολλημένα μεταξύ τους με τα νερά αντίθετα. Η κατασκευή αυτή το κάνει σταθερό και συμπαγές. Δεν έχει ρόζους και ελαττώματα και έτσι είναι κομψό και ομοιογενές. Κατόπιν περνά στην διαδικασία του ξηραντηρίου 10 έως 12 βαθμούς με αποτέλεσμα την υψηλή αντοχή και την απαλλαγή από τις παραμορφώσεις των κοινών ξύλων στο πέρασμα του χρόνου.

Σουηδικό

Η καταγωγή του είναι από την Β.Ευρώπη και ειδικότερα από τη Σουηδία, τη Φιλανδία και τις υπόλοιπες Βαλτικές χώρες. Η μεγάλη γεωγραφική διασπορά του δένδρου αντανακλάται στην ποικιλία των χαρακτηριστικών του ξύλου, ιδιαίτερα στο ρυθμό ανάπτυξης του, την υφή και των αριθμό και μέγεθος των ρόζων. Ξηραίνεται γρήγορα χωρίς να φυραίνει και η μέση πυκνότητα του είναι 0,48 ( 486 κιλά ανά m3 ). To Σουηδικό ταξινομείται σε 6 κατηγορίες ανάλογα με το αριθμό και το μέγεθος των ρόζων. Οι πρώτες 4 κατηγορίες διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους και είναι οι μόνες που εισάγονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κουφωμάτων. Επεξεργάζεται εύκολα και το σχετικά φτηνό κοστολόγιο του, του δίνουν ένα προβάδισμα σε σχέση με τα άλλα είδη ξυλείας.

Δρυς

Φυτεύεται στην Δυτ. και κεντρική Ευρώπη και Αμερική. Οι εξαιρετικές του ιδιότητες και ωραία του εμφάνιση του το καθιστούν περιζήτητο στην βιομηχανία των ξύλινων κουφωμάτων και επιπλοποιίας έχει μέση πυκνότητα 0.67 ( 680 κιλά ανά m3 ), ξηραίνεται δύσκολα και χρησιμοποιείται συνήθως ως μασίφ και όχι σαν τρικολλητό για την άψογη του συμπεριφορά. Το Δρυς είναι συνώνυμο με τη δύναμη, τη σταθερότητα, την αντοχή και την ομορφιά.

Ποιότητα στα χρώματα!

Η μόδα στα χρώματα είναι αδιαμφισβήτητη. Περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των κατασκευών καλύπτονται ήδη με χρωματικές επιστρώσεις – είτε βαμμένες με λάκες είτε με βερνίκια. Οι επιθυμίες των πελατών διαφοροποιούνται ολοένα και περισσότερο. Διότι ολοένα και περισσότεροι θέλουν να τους αφήνεται ελεύθερο πεδίο για να δημιουργήσουν. Και αυτό το ελεύθερο πεδίο σας το προσφέρουν  κυρίως τα ξύλινα παράθυρα. Δείτε τα χρώματα και πειστείτε για το πόσο ελκυστικά γίνονται τα ξύλινα παράθυρα.

Επιλέξτε την απόχρωση που επιθυμείτε για το ξύλο ..

ΚΩΔΙΚΟΙ RAL

 

 

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, όλων οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση ενέργειας τόσο για οικονομικούς όσο και για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Η καλύτερη οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον λύση είναι η χρήση ενεργειακών υαλοπινάκων. Η ανάγκη βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων οδήγησε την παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής υαλοπινάκων στην κατασκευή σύγχρονων διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων ελέγχου ηλιακής ακτινοβολίας (Low-e Solar Control). Oι υαλοπίνακες αυτοί κατόρθωσαν να βελτιώσουν την θερμομόνωση σε σχέση με τους απλούς διπλούς κατά 200% περίπου και κατά 400% περίπου σε σχέση με τους απλούς μονούς.Το ενεργειακό γυαλί είναι ένα διάφανο γυαλί, το οποίο έχει επίστρωση μικροσκοπικών μεταλλικών οξειδίων στη μια του πλευρά. Αυτή η επίστρωση δεν επιτρέπει τη μεταφορά θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο στον εξωτερικό χώρο και αντίστροφα. Έχει όμοια όψη με ένα κοινό γυαλί αλλά μειώνει την εισερχόμενη ακτινοβολία σε ποσοστό μέχρι και 75% ενώ έχει πολύ χαμηλή απόδοση εκπομπών CO2. Χρησιμοποιώντας ενεργειακό γυαλί επιτυγχάνετε την μείωση κόστους σε ψύξη το καλοκαίρι, αφού κρατάει τη ζέστη έξω από το σπίτι, και αποδοτικότερη θερμομόνωση το χειμώνα αφού κρατάει τη ζέστη μέσα στο σπίτι.

 

 

Διαλέξτε παρακάτω το πόμολο που σας ταιριάζει!!

οι διαθέσιμες αποχρώσεις είναι : SILVER , BRONZE , WHITE , BLACK

Οι προϊόντα μας έχουν πολλά πεδία κατασκευών..

..δείτε την φωτογραφία